Αντιδραστήρια

Biological Reagents

Αναλώσιμα

Consumables

Αναλυτές

Flow Cytometers

Θρεπτικά Υλικά

Culture Dishes

Καλώς ήρθατε!

Η εταιρεία bio-g ιδρύθηκε στης αρχές του 2007, από δυο συνεργάτες με πολύχρονη και πλούσια εμπειρία,  στο εμπορικό τμήμα, στο marketing, άλλα και στο τμήμα εφαρμογών των μεθοδολογιών και εκπαιδεύσεων του προσωπικοί των εργαστηρίων, σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στο τομέα των νοσοκομειακών και ιδιωτικών εργαστηρίων με αντικείμενο την εργαστηριακή διάγνωση.

Η bio-g αντιπροσωπεύει στην ελλαδα μεγάλους και καταξιωμένους στην κοινή γνώμη οίκους του εξωτερικού σε αντιδραστήρια, αναλώσιμα και μηχανήματα που αφορούν την κυτταρομετρια ροής, την μοριακή βιολογία, αντιδραστήρια μικροβιολογίας καθώς και έτοιμα θρεπτικά υλικά και αναλώσιμα για μικροβιολογικά εργαστήρια.

Επίσης η δραστηριότητες της επεκτείνονται στην διάθεση-αντιπροσώπευση αναλυτών βιοχημικών, ανοσολογικών, αιματολογικών και αναλυτών ηλεκτρολυτών καθώς φυσικά και στα αντιδραστήρια και αναλώσιμα που αφορούν τα παραπάνω όργανα.

  • Έχει σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών στην διάγνωση.
  • Είναι ανοικτή σε βελτιώσεις των ήδη εφαρμοσμένων τεχνικών.
  • Αφιερώνει τις δυνάμεις  της στην πληρέστερη κατάρτιση των γιατρών συνεργατών της με εκπαιδεύσεις.
  • Συμπαραστέκεται πλήρως στην εφαρμογή των προϊόντων της στο εργαστήριο.

logosm-biog
Ευριπίδου 16, 56224 Θεσσαλονίκη
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 117370004000

Τηλ. γραφείου θεσ/νίκης: +30 2310 558 888  
Φαξ γραφείου θεσ/νίκης:  +30 2310 558 888

E-mail γραφείου θεσ/νίκης 1:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
E-mail γραφείου θεσ/νίκης 2:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. γραφείου Αθήνας: +30 6956 768 939 
E-mail γραφείου Αθήνας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Τοποθεσία Εταιρείας